Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

2 млн евро разделили Бербатов от Милан

отпечатай новината

30.07.2012 14:15 | Видян 1346 пъти

2 млн евро разделили Бербатов от Милан

Спор за 2 милиона евро трансферна сума е провалил преди няколко седмици сигурното преминаване на Димитър Бербатов в “Милан”, пише 24 часа. “Манчестър Юнайтед” са пожелали от боса Силвио Берлускони за 31-годишния нападател 7 милиона евро, но бившият италиански премиер не склонил да даде повече от пет.

Така отказалият се от националния отбор голаджия най-вероятно ще отиде в турския гранд “Галатасарай”. Според местната преса тимът от Истанбул ще плати 5 милиона паунда (6,4 млн. евро) на “Манчестър Юнайтед” за правата на Бербо.

Според вестник “Фанатик”, едно последно обаждане дели двете страни от сделка. Тя се очаква да стане факт през следващите дни, като трансферът бил над 90% сигурен.

Единственото разногласие между Бербатов и шефовете на “Галатасарай” било за продължителността на контракта. Българинът и агентът му Емил Данчев са настоявали за четиригодишен договор.


В крайна сметка от истанбулския гранд са предложили 2+1 години на нападателя. След продължителни разговори футболистът склонил на тази оферта. Годишната заплата на българската звезда ще бъде 4 млн. евро.

Ако изпълни договора си докрай, бившият нападател на ЦСКА ще прибере 12 млн. евро само от заплати. Отделно били предвидени бонуси за спечелване на купи и брой голове.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !