Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Гибона сам, като кукувица на юбилея си

отпечатай новината

05.08.2012 09:00 | Видян 2848 пъти

Гибона сам, като кукувица на юбилея си

Легендата на българския футбол Божидар Искренов, смятан от мнозина спортни специалисти за най-виртуозния ритнитопковец, раждал се по нашите географски ширини, посрещна на 1 август 50-ия си юбилеен рожден ден сам като кукувица.

Гибона, наричан още и Радостта на народа, дори не организира подобаващо за славата си парти за личния празник, а почерпи скромно с бонбони и уиски колегите си от "Левски", пише "Уикенд".

Великият плеймейкър на „сините" и националния отбор от 80-те години на миналия век е мениджър в детско-юношеската школа на „Левски", но заплатата му от 3 000 лева се стопява още на първата седмица.

Загрижени приятели на Гибона споделят, че дневната дажба на Искренов е поне литър твърд концентрат. От години Радостта на народа злоупотребява с чашката, заради пиянството му се разделил със скандал със съпругата си Алина през 2004 г.

Бившата стюардеса живее с децата на Божидар Искренов - Георги и Настася, в Америка, като наследниците на Гибона не се прибраха в България, за да уважат юбилея на именития си татко.

Божидар Искренов няма жена до себе си, след като бе зарязан и от любовницата си Камелия Воче. Гибона се изпокара дори с родната си майка, негови авери твърдят, че  Радостта на народа дори не благоволява да си вдига телефона, когато родителката му го търси.

Преди седмица бившият шеф на Професионалната футболна лига Валентин Михов предложил на Божидар Искренов да организира тържество в негова чест, но горделивият Гиби отказал категорично подаянието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !