Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Глория отслабва при д-р Емилова

отпечатай новината

08.08.2012 14:20 | Видян 5277 пъти

Глория отслабва при д-р Емилова

С плодова диета на 1470 м височина отмарят Глория и дъщеря Симона. Двете са в хотел Боровец хилс, където през лятото е медицинският център на д-р Людмила Емилова. Под личното наблюдение на лекарката Глория прави поредна терапия с плодове, чай и мед.

От 1999 г. Глория гладува два пъти годишно по 20 дни при д-р Емилова, а през останалото време се храни стриктно природосъобразно. Здравето е отлично, а за перфектната си форма не се уморява да обяснява, че не си е правила пластични операции и не си е вадила ребра. Всичко постигнала със съветите на известната лекарка, твърди фолкаджийката.

Глория и Симона са между най-верните и убедени последователи на докторката, гуру на отслабването. В Боровец обаче наред със здравословното хранене майка и дъщеря правиха походи с групи на пациентите, плуваха, играха хор и се снимаха с нови приятели от няколко държави.


"Вече имам енергия поне за 6 месеца", сподели Глория на финала на престоя си в клиниката. Тя не скри, че от Боровец заминава на участия по морето  и ще записва клип в Холандия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !