Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дарина прежали Илия Павлов

отпечатай новината

10.08.2012 14:15 | Видян 5230 пъти

Дарина прежали Илия Павлов

Дарина Павлова за първи път пропусна панихидата по повод годишнината от рождението на убития й съпруг Илия Павлов, издаде България днес. Ако беше жив, шефът на Мултигруп щеше да навърши 55.

Миналата година Дарина долетя с частния си самолет за панихидата, запали свещ в параклиса на резиденция Арбанаси Палас, постоя няколко часа и си замина.
"Вече го забрави", казват близки до богаташкото семейство.

От три години Дарина Павлова обитава разкошен апартамент в сърцето на Рим, скъса връзките си с България - смени мобилния си телефон, не общува със старите си приятели, а според списание Италиански Клюки,  дори отказвала да говори на родния си език.

"Почитателка на лукса и светския живот в чужбина се представя за италианка, а секретарят на домашния й телефон включва реплики на английски, италиански и дори руски, но не и на български" - пише още клюкарското издание.

Дори, когато чуела гласа на бившата си приятелка Ивайла Бакалов, Дарина затваряла телефона.
Поддържала връзки само с контантьорката с извънземни Теодора Стефанова. Неотдавна Теодора разказа, че Дарина и бившият италиански премиер Берлускони били на почивка във вила Сартоза в Сардиния.

В същото време клюкарските списания на Апенините разкриват, че веселата вдовица се вижда и с по-млад мъж. Преди да замине на ваканция с Берлускони, папарци я засекли на вечеря с млад ухажор, с когото се държали за ръце като тийнейджъри.
Според изданието Дарина скъсала отношения и с бившата си дружка Бояна Попова. Причината била, че Бояна и Нели Сандалска опитали да накарат Берлускони да даде повече пари за резиденция Перла край морето, но експремиерът се отказал.

Преди време пак клюкарски издания на Апенините публикуваха снимки, на които Дарина Павлова кърши снага в танци пред Берлускони и негови приятели.

За разлика от нея, децата на Илия Павлов не го забравиха. Те разговаряли с техния дядо, бащата на Илия, Павел Найденов по Интернет от чужбина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !