Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Още ме чукат, Лили се фука

отпечатай новината

10.08.2012 17:45 | Видян 3458 пъти | Гласували 1

Още ме чукат, Лили се фука

Лили Иванова още е хиена и леглото и може да засрами не е една и две Златки. Шокиращото признание, че прави секс и на 73 години, направи самата звезда пред свои приятели по време на щуро парти.

Естрадната прима цяло лято събира във варненския си апартамент куп свои дружки от гей средите. Именно с тях организира луди купони, от които често се оплакват съседите й. Сбирките явно са доста разпищолени, защото на една от тях Лили дори демонстрирала уменията си в оралната любов.

Певицата показала как се задоволява мъж върху банан, за да защити честта си. Един от нежните й авери я предизвикал, изказвайки мнение, че тя си няма и представа от модерния секс.

„Какво си мислите вие? Аз още правя секс. Я стой и гледай сега как става!", ядосала се Лили и побързала да демонстрира уменията си. Присъстващи на купона разказват, че 73-годишната звезда показала завидна страст и познания в областта и засрамила доста от „сестрите" си, които уж
се хвалели, че като мъже, знаят най-добре как се задоволяват мъже.

Естрадната прима обяснила, че владее френските техники още от времето на култовия еротичен филм „Емануела" и е пленила не един мъж с уменията си. Освен това била категорична, че и до днес ги ползва в креватните си изяви и не е изгубила тренинг въпреки напредналата си възраст.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !