Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гущеров съди пластични хирурзи за устата на Мара

отпечатай новината

16.08.2012 11:00 | Видян 4304 пъти

Гущеров съди пластични хирурзи за устата на Мара

Гаджето на Мария, по-известна като Отварачката, Християн Гущеров се заканил да съди пластичните хирурзи, които така ужасяващо са повредили лицето на приятелката му, пише Всеки ден. Чашата преляла, когато преди няколко дни милионерският син разбрал, че чуждестранен сайт е оприличил устата на любимата му с вагина.

Тогава в. Всеки ден издаде, че Мария е в световната класация топ 10 за некачествени силиконови операции. Според слуховете навремето брюнетката се е наблъскала с неособено второкласен силикон, който сега е забранен. Именно благодарение на него при певицата се е получил този вагинален ефект. Синът на бившия депутат Добромир Гущеров, Християн се сърдел много за подигравките, които отнасяла Мария. Дори неговите приятели взимали на подбив фолк певицата. Затова и Гущеров-младши решил да даде на съд хирурзите, които така брутално са се изгаврили с любимата му.

Мария обаче го спряла, като му заявила в очите, че никой не е объркал операциите й - просто това, което се е получило с устните й, е търсеният от нея ефект. Тя помолила възлюбения си да не вдига шум, защото ако я забърка в съдебни дела, нито един пластичен хирург в България няма да се съгласи да й направи каквато и да е.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !