Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Петко Димитров със звезден рожден ден

отпечатай новината

17.08.2012 14:00 | Видян 3945 пъти

Петко Димитров със звезден рожден ден

Петко Димитров спретна звезден купон за рождения си ден вчера. Бившият годеник на Ели Гигова стартира празника си точно в 0 ч. и 1 мин. на 16 август и партито продължи до сутринта в сряда срещу четвъртък. Бизнесменът, който навърши 37 години, бе напълнил чалготеката си в центъра на София с ВИП гости и обилно почерпи всички с литри марков алкохол, за да вдигне яко градуса на настроението. Тройка хубавици гравитираха цяла вечер около Петко. Цеци Красимирова, Ивайла Бакалова и Николета Лозанова пръскаха сексапил за рожденика, но въпреки това не бяха център на вниманието в клуба. Гвоздей на пищното парти се оказа не друг, а Азис. Василка, както го наричат приятелите му, се бе пременила като Бионсе и шашна и звездите, и обикновените гости с - новата си визия.

В първите часове на нощта малцина в заведението успяха да познаят певеца в новото му превъплъщение. Вместо къс червен гребен, на главата му вече се кипри дълга кестенява перука на букли. С нея Азис досущ прилича на Бионсе, а за да е по-правдива маскировката, той се бе гримирал като световната звезда в последния й клип и носеше подобно облекло. Къси дънкови панталонки и кожени ботуши подчертаваха екстремно тъмния тен, с който Василка се е сдобила посредством изкуствено бронзиране.

В този си вид Азис бе подминат дори от близката си приятелка Цеци Красимирова на влизане в заведението.

"Ау, сестра си Василка ли не познават вече", изписка певецът с женски глас, за да привлече вниманието на моделката, която дори участва в един от неговите клипове. Шашната, Цеци направо занемя от изненада, но все пак успя да види, че зад дългите букли се крие мъж и това е Азис.

Не по-малко шокирани бяха и най-близките приятели на певеца с днешна дата. Николета Лозанова и съпругът й Валери Божинов се втрещиха от вида на чалга идола, футболистът и рожденикът Петко дори направиха комплимент на Василка, че най-сетне е успяла да докара сексапилна женска визия. Тази доза адреналин в самочувствието на Азис бе достатъчна певецът да се хване за микрофона и да спретне щуро парти на рожденика Петко. Той пък цяла вечер не спря да танцува с новото си гадже - 18-годишната Бояна, макар и да не пожела да застане с нея пред фотоапаратите.

На партито в малките часове на нощта пристигнаха и още куп ВИП гости. Олимпийският ни шампион по бокс Тервел Пулев обра овациите за представянето си в Лондон. Цеци Красимирова пък направи светска премиера на новия мъж в живота си, но не пожела да разкрие подробности за него. Николета й пожела скоро да мине под венчило и да е щастлива като нея и Валери. Лозанова демонстрира перфектна форма в ексцентричен дизайнерски тоалет.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !