Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Калин Врачански крие трагично минало

отпечатай новината

17.08.2012 17:30 | Видян 2766 пъти

Калин Врачански крие трагично минало

Звездата от Стъклен дом" крие едно трагично минало, пише вестник Уикенд. Днес той е с,ед най-мечтаните мъже у нас

99 процента от колегите му в театъра и киното му завиждат за известността, за парите и за хубавите жени, с които си ляга всяка нощ, но е минал през тежко детство и драматичен пубертет преди да стане пример за успял човек.

Калин е едва на 14 години, когато губи баща си Петър. Тази семейна трагедия оставя отпечатък върху момчето от град Роман.Той се затваря в себе си и отказва да приеме каквато и да е помощ. Приятелите му се притесняват, че ще се опита да се самоубие. Дори учителките все по-често се заглеждат в очите на отчаяното момче.

Младежът от Роман все пак успява някак си да се събере и пробва да се върне към нормалния живот, но много скоро го спохожда друга трагедия. В родния си град Калин още в ученическите си години е истински любимец на момичетата.Той сякаш не обръща внимание на целия този интерес и насочва вниманието си към невероятно красивата Паулина, която всички наричат Пижо. Девойката също не е безразлична към красивия си връстник и двамата започват връзка. Точно тогава съдбата отново се намесва. Пижо заедно със свои приятелки отива на дискотека.Тайфата се забавлява до ранни зори.

На връщане към дома си Паулина е пометена от пиян шофьор, а кошмарите отново се връщат в живота на младия Калин Врачански. Три месеца Пижо се бори за живота си.Красавицата е в кома, а съучениците ѝ всеки ден ходят, за да ѝ говорят. Лекарите са убедени, че децата ще помогнат на своята приятелка да се върне обратно на този свят.

Калин е първият, който посещава болницата, след като разбира какво нещастие се е случило. Той стига до вратата на стаята, където лежи неговата любима, но няма сили да влезе. "Промълви:Не мога да я гледам в това състояние" и се разплака. След това е ходил сам да види Пижо, но сякаш искаше да скрие от всички своята мъка", споделя приятел на Калин Врачански от ученическите му години.

Паулина все пак успява да се пребори за живота си и дори се възстановява за абитуриентския бал, където  тя, Калин и целият клас сякаш могат да оставят лошото зад гърба си. Само че и този път Калин има огромен проблем.Майка му Недка Врачанска едва свързва двата края и няма достатъчно пари, за да осигури всички необходими глезотии, които правят бала незабравим. Той сам се заема със задачата да намери пари, за да си плати бала.Калин и още няколко момчета в неговото положение отиват при шефа на завода в Роман и молят за работа. Човекът излиза разбран, но ги предупреждава, че ги чака яко бачкане събота и неделя.

Калин и приятелите му се трепят от сутрин до вечер на машините и спестяват достатъчно за лудия купон в най-големия ресторант на Роман и след това за един уикенд в Сандански.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !