Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Преслава крие аборт!

отпечатай новината

21.08.2012 10:30 | Видян 3459 пъти

Преслава крие аборт!

Мръсна тайна измъчва фолк певицата Преслава от няколко месеца. Неприятен инцидент, който може да разтърси всяка жена, се е случил и на чалга дивата. В началото на март едрогърдата изпълнителка е направила аборт в пловдивска клиника. Причината да не запази детето пък е, че не е знаела чие е бебето, което носи, научи Всеки ден от хора в медицинското заведение.

Скандалната новина излезе на бял свят преди броени дни, когато в ръцете на недобросъвестни познати на певицата попаднала епикриза на Преслава от операцията и ехографски снимки от бременността.

От документите става ясно, че фолк дивата е прекъснала своята бременност в началото на март, малко след завръщането си от екскурзията в Дубай. На почивката в началото на февруари тази година тя беше спипана с милионера Цветелин Маринов, известен повече като като Цуни. Тогава Всеки ден ексклузивно публикува папарашки снимки от ваканцията им.

В същото време певицата въртеше сериозни отношения с младока Георги Станоев - Жоро Бирмата, който пък е син на пернишкия баровец и футболист от 70-те години Евлоги Станоев, по прякор Голямата Бирма. Точно тогава тръгнаха и слуховете, че Преслава е бременна, които веднага бяха отречени. Близки до изпълнителката обаче още в този момент се изпуснаха, че ако това е така, тя няма как да знае чие е детето, защото е засякла мъжете едновременно.

По-запознатите дори твърдяха, че ако е била сигурна от кого е бебето, е щяла да го задържи. В крайна сметка след папарашките снимки от Дубай, които Всеки ден публикува, Преслава беше спипана от Бирмата и за кратко се разделиха. Впоследствие обаче момчето й прости и през последните месеци те отново са заедно въпреки слуховете, че певицата продължава да се вижда чат-пат с Цуни.

След пътешествието с Цуни Преслава реши за няколко седмици да спре да се вижда и с него.

Чак сега стана ясно и защо - точно тогава тя е преживяла нелеката житейска дилема как да постъпи, след като няма яснота кой точно е бащата.

„Рисковано е да задържиш бебе и да го припишеш на някой, който впоследствие може да се окаже, че не е биологичният баща", коментират колежките на фолкаджийката, които най-вероятно също са се сблъсквали с подобни драми. По-язвителните от тях дори си позволяват вметката, че колкото и Преслава да се е чудела Цуни ли е или Бирмата виновникът за издутия й корем, можело да се окаже, че има и трети заподозрян.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !