Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Асен Блатечки става учител по физическо

отпечатай новината

21.08.2012 12:45 | Видян 2158 пъти

Асен Блатечки става учител по физическо

Асен Блатечки ще преподава физкултура на тийнейджъри в новия сериал на Би Ти Ви "Групата", който тръгва по екраните в края на септември научи България Днес.

След като изигра опасния, но неособено сложен персонаж Чарли в приключилата поредица "Стъклен дом", "лошото" момче на БГ киното ще облече анцуг. И ще препаше свирка през врата. Единственият проблем на Асен обаче ще е с пушенето на цигари - негов любим актьорски мурафет, който пробутва открай време във всяка своя роля. Тютюнджийството никак не се вързва с имиджа на физкултурен възпитател.

Колежки на каратиста в новата лента ще са познатите лица от "Стъклен дом" Стефка Янорова и Диляна Попова. Ванчето, която беше фризьорка в продукцията на Митовски, сега ще учи десетокласниците на математика, а фаталната сестра на Боряна Касабова - Диляна Попова, ще им бъде класна. Като учителка манекенката няма да има шанс да се разхвърля по бельо и да вее прелести. Но това няма да е сериозна пречка Дилянчето да блесне с талант - все пак в Стъклен дом тя удари в земята
уж професионалната актриса Елена Петрова. Директор на школото пък ще е Георги Кадурин, бившият ортак на Касабови в мола и съпруг на Яна Маринова. Дано този път не му лепват за съпруга някоя студена кучка, която да му трови живота. Иначе гологлавият актьор има данните да бъде страшилище за учениците.

Звездите от драмата за Касабови обаче ще са второстепенни персонажи в Групата. В сериите главни герои ще са ученици, които си заформят собствена рок банда. За да подберат десетте момичета и момчета в центъра на действието, от СИА са преслушали над 500 младежи, които се явили на обявата им за кастинг. От окончателно одобрените само двама са завършили вече училище.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !