Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Николета Лозанова била чистокръвна ромка

отпечатай новината

22.08.2012 15:00 | Видян 9359 пъти | Гласували 2

Николета Лозанова била чистокръвна ромка

Съученици натопиха една от най-известните бг красавици Николета Лозанова, че е чистокръвна ромка, разкри Блиц.

В социалните мрежи вече се подхвърлят хапливи коментари за плеймейтката, като я нападат и настояват тя да си признае, че е ромка.

Нейни съученици дори са пуснали снимки от времето, когато Николета е била в гимназията. Тя още тогава имала съмнителен мургав тен, а на снимките брюнетката показва типичен ромски чар, с което още повече засилва предположенията.

Николета се опита бързо да сложи точка на спора, но този път изобщо не е убедителна. Тя написа, че не е циганка, а прекалявала със солариума. Момичето май се бърка, защото по това време едва ли е имало достъпни солариуми под път и над път в Пловдив.

Друго нещо, което кара съучениците на Николета да не й вярват, е името на майката й - Еридина. Именно така се казват много жени в в ромския квартал на Пазарджик.

Снимка на майката и бащата на Лозанова още повече наля масло в огъня, защото коментарите са, че те изобщо не са славяни, допълни Блиц.

Като капак на всичко е, че Лозанова и Азис, също ром, са много близки. През последните години двамата са неразделни и скандализират всеки ден.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !