Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Десислава плаща на детето си за 6-ци

отпечатай новината

23.08.2012 15:15 | Видян 2155 пъти

Десислава плаща на детето си за 6-ци

Певицата Десислава плаща на детето си за 6-ци. Така искала да го стимулира за висок успех. Това призна самата тя пред ТВ7. “Откакто имаме договорка Майки толкова ги записа, че ще ме фалира, призна шеговито певицата. – Не става въпрос за някакви огромни суми, разбира се. Той си ги събира и смята с тази пари да купи подаръци на близките за Коледа”.

Десислава
също така призна, че вече не използва прякора си ДесиСлава, а само Дес. Причината за това е, че тя вече не търси толкова много фолк изяви, а се ориентирала към поп музиката. “Като ДесиСлава не ме пускаха в никое радио, извън тези, които са на фолк вълна. Това е причината да сменя музикалното си име”, призна още певицата.

С половин уста говори за личния си живот, но все пък разкри, че в момента няма до себе си мъж. “Няма мъж до мен. Имала съм много богати приятели и такива, които не са били толкова заможни. За мен е важно с човека, когато го срещна, да гледаме в една и съща посока. Надявам се да има нещо по-различно в него, за да ме спечели”, добави изпълнителката.

Десислава поддържа нормален контакт с бащата на Майки, но не разкри нищо повече, а за бившия си съпруг, сега мъж на Галена, казва: "С Галин сме в приятелски отношения. Чуваме се от време на време. Общо взето той ме кани, когато има възможност за участия в негови заведения."

В момента Десислава готви ново парче, с което ще участва в конкурса Евровизия 2013. Припомняме, че тя бе сочена за фаворитка в тазгодишното издание на конкурса, но на последния финал бе изпреварена от Софи Маринова. Също така Десислава вече работи с мениджъри, които ще я лансират на големия руски пазар.

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !