Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Галена показва гащички пак

отпечатай новината

24.08.2012 17:30 | Видян 4828 пъти

Галена показва гащички пак

Фолк дивата Галена непрекъснато се чуди с какво да привлече вниманието на феновете и почти всеки ден измисля различни случки около себе си.

Последната й изцепка е да си показва гащичките публично, научи Блиц.

Това Галена направила на едно от последните си участия, като после не пропусна сама да се похвали с героизма си в социалната мрежа. Галена закачливо се кълчи на сцената и размята роклята си, с което привлякла като с магнит мъжките погледи.

Тя толкова много се увлякла в забавата, че не се свени да показва повече, отколкото се очаква. Въпреки това, звездата не е притеснена и спокойно продължава да изпълнява хитовете си пред десетките развихрени фенове.

Не е тайна, че Галена няма от какво да се срамува, защото има страхотно тяло. Напук на слуховете, че е напълняла, тя показва стегнати крака и отлична форма.

Една от най-обичаните певици в момента подготвя представянето на новия си клип към „Много ми отиваш“, който закъсня и всички очакват с нетърпение. Песента пък беше пусната от самата изпълнителка, която се извини за забавянето и зарадва феновете си с новото звучене.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !