Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Ники и Саня се женят днес!

отпечатай новината

25.08.2012 09:00 | Видян 3562 пъти | Гласували 1

Ники и Саня се женят днес!

Популярните актьори Ники Илиев и Саня Борисова днес най-после узаконяват своята “Забранена любов”, научи Блиц.

Щастливият им сватбен ден ще премине на три места в Благоевградска област. Около обяд те ще си кажат “да” в Гражданското в Банско.

Венчавката ще се извърши в 16 часа в църквата в село Лещен, където двамата заснеха по-голяма част от филма “Чужденецът”. От 17 часа на украсената поляна пред “Къщата на холандеца” в Ковачевица започва сватбения купон, съобщава E 79.

Въпреки, че са поканили около 200 гости, популярните младоженци са пожелали тържеството им да бъде пренебрегнато от любопитни журналистически погледи.

Майката на Ники, доцент Мира Кадурина ще бъде не само свекърва, но и основен спонсор на щастливото събитие. А Емилия, красивата 7-годишна дъщеря на евродепутата Емил Стоянов и Маргарита Ралчева, шефката на кабинета на вицепрезидента ще е шаферка на сватбата.

Датата 25 август е много специална за малката принцеса, защото на нея са се женили преди години нейните татко и мама, а кумове са били бащата и майката на Ники Илиев – доцент Кадурина и режисьора Бойко Илиев. Мира Кадурина е и кръстница на малката Емилия.

От украсената вече поляна пред “Къщата на холандеца”, където ще се вихри купонът гледката към родопския бисер Ковачевица е като от хеликоптер, пише Блиц.

снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !