Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Коко Динев спря кеша на Емилия

отпечатай новината

31.08.2012 15:30 | Видян 4874 пъти

Коко Динев спря кеша на Емилия

Половинката на Коко Динев , Емилия , от известно време харчи само от своите пари за черни дни, след като бизнесменът й врътнал кранчето. Фолк певицата си навлякла гнева на бащата на сина си, понеже си позволи да занимава цялата държава със своята ненавист към бившата му съпруга - Анелия .

Преди няколко седмици в интервю пред хитовото списание име Love Style Еми нападна своята колежка. "Само лоши неща съм видяла от Анелия . Един ден може и да дойде моментът, в който да споделя какво се крие зад нейната усмивка", подхвърли Емилия и с това загатна, че женските войни около Коко Динев не са приключили, няма и да приключат. Оплювката на блондинката дошла като изневиделица за хазартния бос. Той бил запознат, че Еми ще гастролира с интервю пред халайф изданието, без обаче да подозира какво ще прочете в него.

Динев позеленял от яд. "Подсигурена си и ти, имаш всичко - коли, жилище, пари... Какво още искаш? Казал съм ти да се примириш - каквото има за теб, същото ще го има и за Анелия ", фучал като торнадо Коко край благоверната си.

За да й налее акъл и по този начин да се подсигури от бъдещи подобни ходове на Емилия , Динев й спрял парите. Всеки месец й давал на ръка по 5 бона за харчлък. Това никак не се понравило на блондинката, защото сега вади от своите лични резерви.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !