Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ето я любовницата на Зуека!

отпечатай новината

04.09.2012 11:00 | Видян 16827 пъти

Ето я любовницата на Зуека!

Фаталната жена, която завъртя главата на Зуека и заради, която той изостави семейството си, се казва Анна Вичева, научи "Всеки ден" от колеги на актьора. Само след дни, навръх Деня на Съединението, въпросната дама ще навърши 37 години. Любовницата е точно 10 години по-млада от Васил Василев и се изявява като втори режисьор  в "Господари на ефира".

Двамата са се запознали именно там преди десетина години. По онова време тя е била едва на 26 години и работи като асистентка. Както "Всеки ден" съобщи, именно от тогава датира и любовната им афера. Едва преди няколко месеца обаче 47-годишният актьор решил да сложи край на съвместния си живот с 50-годишната Нина Димитрова.

Новата изгора на Василев не е известна в светското общество, но пък вече започнала да си изгражда име в арт средите.

Тя е завършипа режисура в НАТФИЗ през 2002 г. при режисьорите Иван Ничев и Маргарит Николов. Творческата й кариера е свързана с Русия, тъй като е била асистент-режисьор на руския филм "Турски гамбит", който беше сниман в България.

Освен това тя е и автор на документален филм за Филип Киркоров, наречен "Ще повярваш". Покрай снимките Анна се сближила и с руската мегазвезда. Дори филмът й бе прожектиран във Варна преди концерта на Киркоров в морския град.

Младата и нахъсана режисьорка се изявява и като актриса в родната кинолента "Лов на дребни хищници". Иначе госпожицата е написала в творческата си биография, че знае руски и английски. В социалните мрежи пък споделя, че е 165 см. Напоследък тя е станала доста активна в интернет и по всичко личи, че е добила самочувствие покрай събирането си с Василев. Режисьорката била доволна, че вече не е просто любовница, а жената до него.

Заради нейните любовни трепети обаче падна свидна жертва - 13-годишна дъщеря на Зуека и Нина Девина. Освен че детето е в шок от раздора между майка си и баща си, не се знае дали то ще може да продължи да учи в частното училище, в което е учило досега. Хлътналият до уши татко, който цяло лято пътешествал с любовницата си из Европа, забравил да плати таксата от 1500 лв. и така Девина била на косъм да остане без училище в ключовия за бъдещето й 7-ми клас. За щастие от школото проявили разбиране и лично звъннали на майката Нина да я попитат какво става и да й дадат няколко дни отсрочка.

Именно сега обаче на Девина й предстои да се готви за кандидатстване след 7-ми клас. Така дъщерята на Нина и Зуека получила двоен удар - публичен развод на родителите и неяснота около това дали ще бъде записана в елитно частно училище. За капак таткото все забравял да се обади на детето и предпочел да заведе любовницата си в Италия, Франция и на море, отколкото да отдели няколко дни на детето си и двамата да отидат на почивка. Девина непрекъснато плачела и вече съвсем не искала да види баща си. За да предпази дъщеря си от пълен шок, майка й Нина я изпратила извън София при близки роднини, за да може детето да не слуша постоянните им караници по телефона.

С Нина Зуека няма брак и ще дели само родителските права над 13-годишната им дъщеря Девина и имуществото им. Тя обаче е решила изцяло да се бори за детето, защото е ядосана, че бившият й мъж я е прецакал.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !