Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кати търси мъж

отпечатай новината

05.09.2012 09:15 | Видян 7729 пъти

Кати търси мъж

Смятана за една от гаджетата на Жоро Илиев – певицата Кати, която прекрати кариерата си, когато беше на върха, пак е сама. Пред Блиц тя призна за раздялата с мъжа си в интервю.


- Кога и как се раздели с Николай? Драматично ли беше?

- Няма никаква драма! Двамата съвсем цивилизовано седнахме, поговорихме и решихме, че връзката ни е изчерпана и че трябва да се разделим. В перфектни отношения сме, много добре се разбираме. Все пак имам дете от него! Надявам се, че и в бъдеще отношенията ни ще останат все така идеални. Просто всеки пое по своя път.

- Защо кри раздялата си толкова време?

- Заради дъщеря ни Джули! Тогава тя бе във възраст, в която е трудно на едно дете да му бъде обяснено защо се разделят родителите му. Чак тази година, докато бяхме двете на море на Слънчев бряг, й разказах. Тя прие нещата абсолютно спокойно, защото й обясних внимателно, че в наше време много хора се разделят, което обаче не влияе върху любовта на родителите към децата им. Така е и в нашия случай. Тя усеща непрекъснато обичта и грижите и на двама ни.

- Той вижда ли Джули?

- Постоянно се виждат с детето! Дори в момента то е при родителите му на вилата, където прекара почти цяло лято. И той, и родителите му и всички наши роднини буквално обожават Джули! Тя много обича баща си и е много привързана към него - нали знаете, че по принцип момичетата са привързани повече към бащите си, а момчетата – към майките.

- Има ли друг мъж до теб сега?

- За момента няма мъж до мен, но се надявам, че скоро ще намеря идеалната си половинка! Мисля, че още не съм изживяла голямата си любов, която ме очаква с човек, предопределен ми по съдба.

- Мислиш ли да започнеш да се занимаваш с нещо?

- Имам планове за бизнес, но в момента изчаквам подходящия момент, за да го започна.

- Тази промяна няма ли да те върне към пеенето?

- Не, изключено!

- Не ти ли липсва микрофонът?

- Отначало ми липсваше, но вече - не. За разлика от любовта на феновете ми, която винаги ще ми липсва, но ще топли сърцето ми цял живот!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !