Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Изнудват Шакира за $300 000 заради секс с Пике

отпечатай новината

05.09.2012 09:30 | Видян 2012 пъти

Изнудват Шакира за $300 000 заради секс с Пике

Двама бивши служители в дома на Шакира я заплашват, че ще публикуват компрометиращо видео, на което се вижда как певицата и годеникът й – футболистът на “Барселона” Жерар Пике правят секс.
Доскорошните шофьор и икономка на известната колумбийка били решени на тази провокативна стъпка, тъй като певицата, по техните думи, ги била уволнила несправедливо. Двамата искат обезщетение за повече от 200 000 долара и шантажират Шакира , че ако не им изплати въпросната сума, ще покажат интимните й ласки пред целия свят.

Изнудвачите твърдят, че скандалното видео е заснето, докато Шакира и любимият й били на яхтата си в Средиземно море. Мъжът и жената се свързали с мениджъра на певицата в Барселона и по време на срещата си с него са показали въпросното клипче.

“Видеото е от около 15 минути”, съобщава представител на латино звездата. “То е с много лошо качество. Момичето на него прилича на Шакира , но това не може да се твърди със сигурност. Имаме достатъчно основания да смятаме, че става дума за монтаж”, продължава сътрудникът.

В момента представители на колумбийската певица продължават преговори с изнудвачите и по всякакъв начин се опитват да предотвратят изтичането в интернет на интимните кадри. Според слухове, бившите служители на Шакира са вдигнали мизата на 300 000 долара.

Това не е първият случай на шантаж към гласовитата изпълнителка. През януари 2012 година друг бивш неин служител също се опита да я изнуди с пикантни снимки, но до съд и разпространение на кадрите така и не се стигна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !