Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Бившата на Годжи го смени с футболист

отпечатай новината

05.09.2012 10:30 | Видян 2483 пъти

Бившата на Годжи го смени с футболист

Георги Милчев - Годжи още ближе дълбоки рани от раздялата си  красивата балерина Станислава Лефтерова. Танцьорката  от "Магаданс"  обаче хич не страда за музиканта и веднага му намери заместник. Младата хубавица е прибрала в леглото си заможния и атлетичен бивш футболист Ивайло Стойков.

Станислава е толкова  доволна от новия си мъж, че не спира да се хвали с него и демонстрира, където може, любовта им. Тя нарочно публикувала през ден техни общи снимки в страницата си в интернет, за да дразни бившия си Годжи. Лефтерова била бясна на Милчев, задето при раздялата им й заявил, че по-изгодна партия от него няма да си намери. Амбициозната балерина обаче се заинатила и след като успяла да забърше снажния спортист, побързала да натрие носа на музиканта на Слави. Тя не спира за хвали Ивайло колко бил щедър и как я затрупвал с подаръци. Освен това той я дарявал с романтика, каквато тя досега не познавала.

Георги Милчев бил сломен от новата афера на Станислава, издават негови колеги. Той до последно таял надежда да се събере с 20 години по-младата балерина от "Магаданс" и правел всичко възможно да е по-близо до нея. Щом излязла в отпуска обаче, тя бързо го сменила с футболиста.

Годжи и Станислава се разделиха след скандал, заради отказа на танцьорката да се омъжи за него.  Музикантът й предложи с диамантен пръстен навръх 3-годишнината от връзката им, но тя категорично сряза мераците му. Балерината обичала вечерите по заведения и нощните купони, а домошарят Годжи я лишавал от заведения. Затова тя го зарязала и си потърсила по-младо гадже.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !