Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бербатов скри бременната Елена

отпечатай новината

05.09.2012 11:30 | Видян 3107 пъти

Бербатов скри бременната Елена

Димитър Бербатов е наложил вето на публичните изяви на жена си Елена. Той не само й е забранил да се появява на светски събития, но и да посещава известни заведения в София. Футболистът не искал бременната му половинка, за чието състояние "Всеки ден" съобщи още преди 2 месеца, да бъде дъвка за столичните клюкари.

Митко е ограничил напълно свободата й и за да я предпази от папараци, които от години дебнат и него, и любимата му. Елена също била предпазлива и избягвала да се среща с приятелки дори в кварталните кафенета около семейния им дом в "Бъкстон". Тя стояла затворена в луксозния
апартамент и там приемала дружки и роднини, издават съседи. Комшиите почти не са мяркали футболната половинка през последния месец и само от време на време я виждали да се подава на терасата към задния двор.

"Май бременността й не е лека и затова си стои повече вкъщи. Лекари обаче не сме виждали да идват, а най-често майка й", обясняват любопитните съседи. Родителката на Митко Маргарита Бербатова също не пропускала да навестява бременната си снаха. Тя оставала по няколко дни, за да помага в грижите около 2-годишната внучка Деа и така Елена да има време да отдъхва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !