Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Паника във Вип Брадър

отпечатай новината

08.09.2012 09:00 | Видян 3530 пъти | Гласували 1

Паника във Вип Брадър

Новината, че стартът на хитовото шоу „ВИП Брадър" ще е в неделя, 16 септември, от 20 часа по Нова телевизия, предизвикала истинска паника сред все още пазените в тайна участници в предаването, довериха пред „Галерия" отлично информирани източници.
 
Звездите са шокирани от избора на неделята, защото „ВИП Брадър" винаги е започвал в понеделник. Допълнително напрежение внесло и съобщението на продуцентите, които заявиха, че датата не е избрана случайно и тя ще бъде първата изненада за съквартирантите.

По-любопитните от тях се заровили в интернет с надеждата да открият в мрежата капаните, които се опитва да заложи екипът. Усилията им се
оказали безплодни, защото се оказало, че на тази дата през вековете не се е случило нищо особено паметно.
 
На 16 септември са отплавали за Америка първите английски заселници, обявена е независимостта на Мексико, въведена е задължителна военна служба в САЩ, а у нас е избухнало Старозагорското въстание На тази дата през 1908 година е основана и прочутата компания „Дженерал Мотърс", но едва ли всички тези събития могат да имат нещо
общо с родните звезди.

Повечето от тях се притеснили още по-силно, тъй като си дали сметка, че стартът на предаването е свързан с хитроумен замисъл на сценаристите, за който няма как да се досетят. Във всички случаи бъдещите участници ще бъдат изправени пред сурово изпитание още щом прекрачат прага на суперлуксозната къща.

Допълнително масло в огъня наля  и продуцентът Нико Тупарев, който заяви, че този сезон "обещава да е един от най-интересните до момента, заради изключително провокативния кастинг и подготвените мисии и изненади".

Не по-малка е паниката и в конкурентната бТВ. Оттам се чудели как да парират рейтинга на популярното шоу. Шефовете смятали да заложат на излъчването на нови сериали, които по всеобщо мнение едва ли ще засенчат интереса към изявата на тазгодишните звезди във ВИП Брадър, допълни още "Галерия".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !