Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Криско арестуван с дрога

отпечатай новината

11.09.2012 10:45 | Видян 2733 пъти

Криско арестуван с дрога

Рапарът Криско има доста тъмни петна в историята си. Протежето на Миро от бившата "Каризма" е спал в ареста заради дрога, научи "Всеки ден" от сигурен източник. Той бил заловен от дежурни полицаи по време на рутинна проверка на столичната Централна гара. Ченгетата се го сгащили, след като разменил няколко думи със съмнителен тип, който имал досие за продажба на дрога.

Полицаите от столичното второ РПУ претарашили рапъра и намерили у него сериозно количество кокаин. То не било достатъчно за да бъде уличен за дилър, но за сметка на това прекарал 24 часа в ареста. Изпълнителят, когото фенките оприличават на световноизвестния певец Джъстин Тимбърлейк(ха-ха!), преспал в ареста. Криско бил задържан въпреки горещите му молби и намеци колко е известен.

Ченгетата не го пожалили и се наложило провинциалното рапърче да прекара една нощ в не особено приятната компания на просяци, клошари и проститутки, спипани в района на гарата. Според запознати Криско не могъл да мигне от страх, че някой ще го насили или ограби.

Изпълнителят непрестанно се оплаквал на дежурния, че му е неудобно, оправдавал се, че дрогата не е негова и не знаел как е попаднала в него. Чували сме ги тия истории хиляди пъти, всеки се оправдава така. А като го задържахме момчето си беше неадекватно, разказаха пред "Всеки ден" източници от районното. Рапърчето, което стана известно с летния хит "Почивните дни", сам призна преди време, че обича да се забавлява с непозволени субстанции. Изпълнителят неведнъж е сниман с чашка в ръка по време на участия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !