Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ни Ло продаде бебето за 5 бона

отпечатай новината

11.09.2012 15:15 | Видян 3761 пъти | Гласували 1

Ни Ло продаде бебето за 5 бона

Малката Никол Божинова дебютира в медиите в комплект с именитата си майка Николета . Това обаче не стана във "ВИП Брадър", както бе обявила Лозанова . Вместо това жената на Валери Божинов се полакомила и продала снимките на бебето на женско списание.

Тя е взела 5000 лева, за да позира с 5-месечната си щерка на ръце. Футболната съпруга така всъщност прибира двоен хонорар, защото с риалити шоуто вече е договорила солидна сума, за да вкара дъщеря си в къщата.

Николета побърза да се похвали с фотосесията в интернет страницата си и фотосът с малката Никол предизвика истинска истерия  за секунди, научи Всеки ден.

Снимката е коментирана от близо 19 хиляди фенове на Лозанова, а мнозинството от мненията са, че бебето прилича повече на татко си. Щерката на Божинов действително е наследила очите му, но устните и долната част на лицето й по-скоро наподобяват това на майка й.

"Никол е идеалното съчетание между Валери и Николета . Ангелско дете", пише фенка на Лозанова , а моделката коментира, че е щастлива от приликата на малката с Божинов, защото така й напомня за него дори когато е далеч от дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !