Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Майката на Николета храни цяло село на вересия

отпечатай новината

13.09.2012 16:15 | Видян 4298 пъти

Майката на Николета храни цяло село на вересия

Делничен ден. Обяд е. Българският трибагреник се вее гордо вдигнат над магазина на майката и бащата на Николета Лозанова в пловдивското село Караджово.

Точно до него е залепена къщата на Лозанови, чиято врата респектира с масивния си вид. Пред огромния дувар, който изцяло е закрил къщата, набива спирачки черен “Мерцедес”. От него изскача мургав, фамозен мъж и без да прави излишни движения, влиза в родната къща на НиЛо . През това време в магазина, ако не се брои едрата магазинерка, няма жива душа.

Пълната дама, чийто тъмен цвят на лицето се подчертава от изрусеният перчем, ме гледа изпод вежди и вяло ми подава кисело мляко. Моля я да ми уговори среща с майката на Николета, като предполагам, че тя е неин работодател. „Величка ли се казва майката?”, пита магазинерката.

Нямам представа, съвсем откровена съм и й казвам директно, че съм репортер. Следва отговорът: “О, не! Без интервюта, моля!!! Майката ще ви откаже, защото веднъж даде едно интервю и те го обърнаха с краката нагоре!” В замяна предлага компромис – да доведе бабата на Николета . Едрата дама нахакано отива в къщата на НиЛо , но след няколко минутки се връща, за да каже най-тържествено, че и бабата не иска да говори с медиите.

След около десетина минутки на площада на селото се оказва, че близките на манекенката са спретнали номер, и то какъв. Една от местните сеирджийки пояснява: “Жената, която е разговаряла с вас, е била или бабата, или самата майка на Николета . Майката не ходи вече в Пловдив. Няма какво да прави там. В първите дни след като роди Николета, ходеше при свекървата в Благоевград  да гледат заедно бебето

Но сега си е тук. А и освен тях никой друг не работи в магазина. Те наемни работнички нямат. И двете са едри, здрави жени. Майката е изрусена и е точно такава, каквато я описвате”, надпреварват се един през друг да разказват хората от Караджово, които се оказват и доста словоохотливи. “Но не си правете погрешни изводи за тях” казва Нели Василева, издокарана по градски красива дама на средна възраст: “Те са добри, земни хора. Майката на Николета изхранва цялото село, продава на вересия, никого не е върнала! А и аз дори не знам дали й дават обратно парите за вересиите. Толкова е добра. Ето, аз съм бедна и обикновено когато съм пред пенсия, съм без една стотинка и треперя от притеснение. Като й обясня как стоят нещата при мен, тя така ме предразполага, че чак добре ми става, успокоява ме. И бащата на Ники – Кирчо, е добър човек. Майката се казва Ередина и не е нито циганка, нито рускиня, каквито са слуховете. Аз веднъж я питах защо така се казва.

Тя обясни - единият й дядо е Динко, а на другия пък името му започвало с Е, затова и Ередина. Жената е от село Поповица. В Караджово е снаха. От хубаво семейство е –майка й е учителка, а бащата - главен счетоводител.

Така че бабата и дядото на Николета по майчина линия са образовани хора. Ередина е милостива и жалостива”, убедена е Нели и разказва: “Николетка е хубавица. Прилича на баба си. Има същите устни, много нежно момиче. Директорката на училището и мъжът й, който е полицай, са били поканени на сватбата. Показаха ни снимки. Като се върнаха, не можеха да се нахвалят, казват: “Сватба чудо, като при супермилионерите!”

Питам Нели какво ще каже за слуховете, че майката на Николета е циганка, а тя се мръщи: “Не е вярно. Дядото на Николета е черен. Обаче не е циганин. Просто е такъв човека. А пък за майка й – абсурд!”, отрича тя. В разговора се намесва и друг “наблюдател”: “Дядото на Николета – Кольо Черния, ми е личен приятел. Той наистина е суперчерен и много прилича на циганин. Ей, като тоя циганин е”, показва възмургав и кльощав циганин, който си пие обедната ракия пред магазина: “Та затова и Николета си има тен по рождение, но не е циганка.”

 

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !