Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Уволниха шефа на „Дейли Стар“ заради голата Кейт

отпечатай новината

18.09.2012 09:00 | Видян 2048 пъти

Уволниха шефа на „Дейли Стар“ заради голата Кейт

Главният редактор на ирландския вестник „Дейли Стар“ е уволнен заради публикуването на голите снимки на съпругата на британския принц Уилям – херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън. Скандалните фотоси са направени по време на лятна почивка на принц Уилям и Кейт в закътаното имение на техен братовчед във Франция.

Решението за уволнението на Майкъл О`Кейн било взето на спешно съвещание от собствениците на изданието – групировките Northern and Shell и Independent News and Media. В изданието е започнало вътрешно разследване, за да се изясни при какви обстоятелства са били публикувани голите снимки на Мидълтън, появили се първо във френското издание „Клоузър“. Очевидци твърдели, че шефът на борда на директорите на Northern and Shell Ричард Десмънд бил толкова разгневен заради случилото се, че заплашил, че ще закрие „Дейли Стар“.

В своя защита О`Кейн настоял, че Кейт Мидълтън не е с нищо по-различна от която и да е друга знаменитост, така че нейни голи фотоси могат да бъдат публикувани. „Снимките на херцогинята на Кеймбридж по голи гърди не са по-различни от тези на други знаменитости, които имаме, като на Риана или Лейди Гага. Ако не бяхме ги публикували ние, това щяха да сторят други издания. Всичко е бизнес“, държи на своето вече бившият главен редактор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !