Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Бургазлии се срамуват от Златка

отпечатай новината

21.09.2012 17:30 | Видян 2405 пъти

Бургазлии се срамуват от Златка

Географските пропуски, с които Златка Димитрова стресна съквартирантите в Къщата, предизвикаха появата на оди и псевдотуристически картички във Фейсбук.

Сарказмът към бисера й „Англия е столица на Великобритания” обаче е на път да прерасне в обществен казус. Бургазлии не искат градът им да бъде представен в телевизионния прайм тайм от посредствената плеймейтка, пише "Черноморски фар".

Недоволството на местните ескалира след ироничното разкритие, че майка й преподава родинознание на начален курс.

"От самото начало бях против дъщеря ми да влиза във "ВИП брадър". Отдавна свикнахме с нещата, които се пишат по неин адрес. Последната изцепка бе, че е била с Бербатов. Ами не е така. Цяло лято беше с мен. Сигурна съм, че продуцентите са си я нарочили и всичко е плод на добра манипулация", възмути се Червенкова. "Защо й дадоха подобна мисия? Вземете за пример тази на Бони. Много е лесно да плуваш в свои води. Тя е артистична натура и не й бе проблем да се справи. Географията не е сред силните страни на Златка, влече я повече към българския език. Изключвам грешката й да се дължи на слаба подготовка или на незнание. Самата аз мога да допусна подобна грешка."

По думите на Червенкова дипломата по финанси на Златка от БСУ била истинска. "Бяхме на официалното й дипломиране. Самата тя по време на семестрите си се прибираше в Бургас. По цял месец си бе у дома, за да учи и да се подготвя добре", допълни Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !