Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Евгени Минчев скочи на ВИП брадърите

отпечатай новината

23.09.2012 08:29 | Видян 2773 пъти

Евгени Минчев скочи на ВИП брадърите

 В предаването “Карбовски: Директно” светският лъв Евгени Минчев скочи на ВИП брадърите в едноименното ТВ риалити. Той изрази лично мнение за всеки от тях, като не скри личните си симпатии към Бони, за която смята, че трябва да спечели.
 „Нито един не е допринесъл за развитието на държавата. Трябва името им да говори нещо, а не да са известни с това, че са известни. Какво ВИП има в г-жа Колтуклиева? Тя трябва да си стои в офиса, където никой не я познава", атакува съквартирантите светският хроникьор.

“В това предаване виждам безобразие, което не бива да се поднася на българския зрител, като незнанието на Черната Златка. Майката й заслужава само съжаление. Като майка тя е длъжна да я защити, но аз не трябва да подкрепям нейното мнение. Дъщеря й е трябвало да научи тези елементарни неща в първите си седем години”, категоричен бе той.

“Няма нито един в този състав в къщата в момента, който може да се докосне до ВИП.
ВИП е човек с определен стандарт, с определен начин на живот и класа, името му да говори нещо, а не само да е известно, защото просто е известно”, отсече арбитърът и уточни, че титлите на хората в къщата са в минало време.

Според него Памела Андерсън не е била "добре употребена в къщата" и крупната сума, която й е била дадена, е можело да се разпредели по друг начин - като се поканят две-три родни звезди. Като примерно професор Вучков. “Ако бяхме аз, за 250 000 лева, и проф. Вучков, за 50 000 лв., щяхме да сме много интересни и щяхме да си изядем биографиите”, смята Минчев. “Аз наистина за по-малко от 250 000 лева не бих се съгласил за участвам”, уточни той. Вместо Памела в къщата трябвало да влезе 60-годишната Чичолина, защото тя можела да направи много по-голямо впечатление за много по-малко пари, заяви бившият ватман.

Той направи и коментар за всички съквартиранти в къщата, като похвали единствено Бони – била изключителна и имала печелившо присъствие. "Тя е единствената, която заслужава да е там и да спечели. Прави резон между естественото и ВИП-а. Тя пее, красива е и се държи адекватно".

Според него Мариана Попова имала поведение на “президент и се променя според ситуацията”, а Влади и Ирен са “неадекватни”. Синът на Стефан Данаилов пък се държал като пребозал и мястото и на двамата не било в Къщата. А Орлин бил прекалено пасивен. "Като е срамежлив да си седи вкъщи", добави Минчев.

За Фънки каза, че се държи като нерез. За Къци Вапцаров се говорело в минало време и затова бил номиниран за изгонване много правилно.

Сред статусите, които Евгени Минчев е посветил на предаването в своя Facebook профил, са "R.I.P. - V.I.P." и "Спрете да правите глупавите хора известни". Той дори е посветил стихотворение на ТВ формата, което прочете в ефир:

От времето на автомобили Лада
на конгресите и баба Цола
мечтаел ли съм аз за Вип брадър
и да се разхождам в Мола.

И ето днес, с походка важна
Патрашкова се среща с Златка.
За Кривошиева какво да кажа
кой с крива шия е , кой с крива патка.

Красива, в бяло влезе Бони
обърках я естествено със Кали,
Орлин очаквам от кутията с бонбони
и някои звездни топ-фекалии.

И Ники Кънчев, като Ботев
с брада премръзнала, и глас от чам
ще мърка ли като сиротно коте,
когато по килима мине Пам...

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !