Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Бони и Багата с най-големи хонорари във ВИП Брадър

отпечатай новината

24.09.2012 18:06 | Видян 7969 пъти | Гласували 1

Бони и Багата с най-големи хонорари във ВИП Брадър

Малко преди влизането на Бони в къщата на ВИП Брадър, във всички медии излезе информация, че инж. Митко Димитров – Пайнер я бил изгонил от музикалната си компания, защото я хванал да „чука частно”. В смисъл – да работи без отчисления за продуцента. Това хем е вярно, хем не, разкрива Всеки Ден. Защото Бони наистина чука частно, ала не по участия, както писаха вестници, а именно в телевизионната къща.
 
След резила на Райна в първия сезон на шоуто за знаменитости, Пайнера решил никога повече да не дава свои звезди за тв проекта. Единствено огненото момиче Камелия направи нещо като участие в третото издание, но тя влезе за два дни, плюс това имаше ангажимент като водеща на коментарната рубрика Голямата уста. На всичкото отгоре блондинката е с привилегии в Пайнер, тъй като е ветеран на димитровградската фирма. На нея и Глория като най-стари е позволено повече, отколкото на всичките им останали колеги. Същото се отнася и за Милко Калайджиев, който пък е първият изпълнител на Пайнер. Те имат особен статут и свобода. За нови попълнения като Бони такива своеволия не са позволени.
 
В шоусредите се говори още, че отчисленията на момичетата, които не са ветеранки, стигат до 70% от парите, срещу които се разписват на участие. Така от всеки хиляда лева, които изкарат, 700 лв. директно заминават за хазната на техния бос, а за техни нужди остават едва 300 лв. За Бони се говори, че тя се е договорила за един от най-високите хонорари в тв къщата, който да покрие 2 месеца отсъствие от шоубизнеса. Именно в пропуснати участия калкулират своите финансови претенции към ВИП Брадър звездите в проекта.

Ако Мариана Попова би могла да има 5 участия за 5 - 10 000 лева в рамките на два месеца, то Бони със сигурност прави поне 20 за 40 000 лв. Така се калкулира и „входната такса”, която всяка знаменитост има да взема от продуцентите на тв шоуто. Само че Мариана Попова е свободен електрон и никому не дължи проценти. Докато Бони е друга песен.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !