Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Пенисът на Ники е нюню, отсече Мариана Попова

отпечатай новината

25.09.2012 12:30 | Видян 3464 пъти

Пенисът на Ники е нюню, отсече Мариана Попова

С пълна пара съквартирантите в Къщата на "ВИП Брадър" започнаха да са одумват помежду си. И ако през първите дни те коментираха изморения си сутрешен вид, само седмица по-късно виповете започнаха да обсъждат най-интимните си части.

Най-цапната в устата се оказа Мариана Попова , която без много-много да му мисли, се изцепи, че пакетът на Николай Мартинов е нюню. Повод за грозния коментар стана облеклото на сървайвъра, който се разхождаше по боксерки в къщата.    

"Ама то няма нищо издуто там, няма за какво да се хванеш. Сигурно заради малките си размери е такъв комплексар и постоянно търси конфликти с хората", сподели на пред дружките си поп изпълнителката. От друг разговор зрителите останаха с впечатление, че според Мариана сексът движи света и битието на всеки човек.

Без да търси дискретен начин, за да го сподели с останалите, Попова съобщи на всеослушание, че съквартирантката им Соня Колтуклиева страда от липса на мъжки ласки. Мургавата певица е сигурна, че незадоволеността на журналистката е причина за заядливото й отношение с останалите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !