Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Цветанка Ризова води Лице в лице

отпечатай новината

25.09.2012 15:45 | Видян 2214 пъти

Цветанка Ризова води Лице в лице

Цветанка Ризова ще води Лице в Лице по Би Ти Ви, съобщиха от телевизията. Това ще е ново едночасово шоу, а в него Цветанка ще си партнира с Димитър Цонев.

Екипът разчита на феновете на Цветанка от предаването й На четири очи и по тази причина е избрано сходно заглавие на новото шоу.

Предаването ще се излъчва на живо всеки делничен следобед веднага след bTV Новините в 17.00 часа и ще рови в една от темите за деня, определена като най-важна, най-гореща или най-спорната тема от деня.

В него ключова роля ще имат гостите, които ще коментират актуалните събития и новите факти около тях, като водещите ще търсят конфликтни гледни точки по всяка от темите.

Водещите ще дават думата и на зрителите онлайн чрез сайта btvnews.bg, блогове, социални мрежи и скайп. Репортерите на предаването, които ще бъдат част от екипа на Ризова и Цонев, ще показват зрителската гледна точка и в преки включвания от различни места в страната.

Извън дискусията върху основната тема на дена, предаването Лице в Лице ще разработва и тематични рубрики всеки ден от понеделник до петък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !