Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Черната Златка завършила висше с успех 4,10

отпечатай новината

26.09.2012 10:30 | Видян 3176 пъти

Черната Златка завършила висше с успех 4,10

Майката на Черната Златка - Маргарита Червенкова, се превърна в най-известната жена в България по неволя. И за неин срам. Оказа се, че родителката на авторката на “великите географски открития” по професия е... учителка по родинознание. Тези дни обаче й се наложи да влезе в ролята на адвокат на неуката си щерка, която стана за смях пред цяла България. И въпреки че Мартин Карбовски “забрани” на майката на близката си приятелка Златка да говори с други медии, репортер на “ШОУ” все пак успя да я навие за интервю, което препечатваме.

-Г-жо Червенкова, огромен негативизъм изригна срещу дъщеря ви заради пропуските в образованието й. Вие чувствате ли вина за това?

- Не, каква вина да чувствам и защо?! Това, че не знаела столиците, толкова голям проблем ли е, не разбирам?! Какво толкова се е случило, че цялата държава и всички медии се занимават със Златка?!

- За вас незначително ли е, че тя мисли Белгия за столица на Румъния, например?!

- Не знам дали е незначително, но в този живот има много по-важни неща.

- Кои са те?

- Например по-важно е човек да бъде добър и честен. Златка е с много добър характер. А по повод това, което стана във “ВИП брадър”, нека погледнем от човешка гледна точка. Тя ще си направи своите изводи и ще коригира, каквото трябва. Тя е много млада и животът е пред нея.

- Обидно ли ви е от ситуацията, в която попадна Златка?

- Не ми е обидно, но съм разочарована от това негативно отношение, което има срещу нея. От обидните думи, с които я наричат по медиите, и от лъжите, които пишат по неин адрес.

- Кои лъжи?

- Ами например това, че била в някакви сайтове и я поръчвали по каталог. Това е голяма лъжа! Аз я познавам и знам, че тя такова нещо никога няма да направи. След това писаха, че еди-кой си й бил любовник – и такова нещо няма - тя изобщо този човек не го и познава.

- Кой човек визирате?

- Димитър Бербатов. Това, което писаха, изобщо не е истина. Освен това тя цяло лято си беше в Бургас при мен. Всички, които я познават, се изсмяха на тази лъжа. Сега отново такава помия се изсипа, изобщо голяма злоба...

- Да не би да намеквате, че има заговор срещу нея?

- Да съмнявам се, че цялата тази кампания е поръчкова но не знам откъде идва. През последната година срещу нея се изписаха куп лъжи. Аз поне мисля, че това не е случайно, а е режисирано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !