Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Бони: За Жоро Илиев и другите мъже

отпечатай новината

26.09.2012 11:15 | Видян 18906 пъти | Гласували 1

Бони:  За Жоро Илиев и другите мъже

"Две неща не исках да ми се случват в живота – РЕВНИВ и женен мъж, но и двете ме споходиха", изповядва се Бони. Най-колоритната брадърка изглежда веселячка, сякаш усмивката е залепнала на лицето й. Ала животът често й е поднасял горчиви хапове. Особено пък любовта...

Вестник Супер 19' разкрива в новия си брой необикновени факти от историята на най-колоритната участничка във ВИП Брадър. Бони беше една от любимите певици на Жоро Илиев, става ясно от статията в седмичника. Нo за разлика от посестримата си Софи Маринова, за Главния мургавелката била много повече.

Той е спал с не една и две звезди. Но сигурно 1% от тях са имали честта да се повъргалят в неговото собствено легло в дома на загиналия от куршум на наемен убиец император на ВИС.

Жоро поканил Бони в дома си в тузарското затворено селище Маунтин Вю в полите на Витоша. Двамата изкарали страстна нощ. На другата сутрин Жоро бил шашнат да я завари не къде да е, а в дрешника на съпругата си Мая Илиева. Подносила нейни тоалети и се гледала втренчено в огледалото. Тогава босът запитал певицата смаян: „Какво си мислиш, че правиш”. А тя му отвърнала: „Ами искам да видя с какво толкова ме превъзхожда тази жена”.
Историята се разказва като легенда сред каймака на обществото.

В светските среди не нашега описваха и версия, според която е възможно детето на Бони да е от Жоро Илиев. Главния е бил подозиран като възможен, но недоказан баща и на наследниците на

Кали и Кати –  звезди, които му бяха близки. Но не колкото огнената Бони

Истината обаче е съвсем различна, разказват приятели на певицата. Видинският ромски барон Михаил, по-известен като Мечи е бащата на 8-годишната дъщеричка на Бони-Михаела. Той е семеен, с деца и така и не се разделя с жена си. Но въпреки че щедро финансира кариерата на любимата си, тази връзка има своя логичен край. Двамата с фолкаджийката изживяват пламенна любов.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !