Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Орлин Павлов: Ирен Кривошиева не е добра майка!

отпечатай новината

27.09.2012 09:30 | Видян 2911 пъти

Орлин Павлов: Ирен Кривошиева не е добра майка!

Нови номинации във “ВИП Брадър” за изгонване на съквартирант разбуниха духовете и пред зрителите лъснаха злоба, омраза и амбиции. Първа за изгонване се оказа Бони , тъй като нейният отбор загуби, а тя бе капитан срещу отбора на Кристина Патрашкова.

Двете “капитанши” предизвикаха взрив от коментари – както в интернет пространството, така и в студиото, където гости на Ники Кънчев са Камелия Воче, Иво Танев и Жени Калканджиева.

Според Иво Танев Златка нямала стратегия, а реагирала твърде “лично и първично”. Камелия Воче насмете на Патрашкова, задето има твърде високи интелектуални претенции без покритие. Освен това бе категорична, че в Къщата цари злоба и завист. Жени Калканджиева пък защити Бони , твърдейки, че е обединител на брадърите.

Пред Биг Брадър съквартирантите изтъкнаха различни причини за номинациите си. Така например, Орлин номинира Ирен, защото не влизала в ролята на майка, а Фънки – за това, че “не е този, за който се представя”.

Ники Мартинов бе изключително откровен, посочвайки Златка : “Прочетох я за 1 час”, заяви той и поясни, че с нея може да се прекара една вечер на купон в заведение, но не да се живее постоянно.

Фънки препоръча от Къщата да си тръгне Владо, защото бил объркан човек и му идвал в повече, а също Къци, който “вземал нещата твърде присърце”.

Майка и син пък бяха единни, че трябва да си ходи Фънки, който очевидно имал проблем с пиенето. Според тях и Златка трябвало да изчезне, защото къщата нямало да й липсва.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !