Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Чамбао с номинация за латино Грами

отпечатай новината

28.09.2012 12:15 | Видян 1447 пъти

Чамбао с номинация за латино Грами

Преди ден станаха ясни претендентите за тазгодишните награди Грами за латино музика.

За първи път в категория „Най-добър съвременен вокален поп албум” попада познатата на българската публика фламенко чил формация Чамбао. Албумът, който носи едноименното име Чамбао, излезе в началото на месец на май и е на музикалния пазар у нас едновременно със световната си премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Развълнувана от номинацията да бъдат сред фаворитите тази година и последвалите суперположителни отзиви, гласът на Чамбао – Ламари публикува множество видео и фото благодарности към колеги и фенове в официалната страница на групата във Фейсбук.

Церемонията по връчването на наградите Грами за латино музика ще се състои в Лас Вегас на 15-ти ноември, само няколко дни след 3-те концерта на групата у нас. Номинацията за Чамбао в престижната категория идва в годината, в която групата отбелязва 10 годишнината от създаването си.

Специално за концертите в София на 7-ми ноември, Пловдив на 8-ми и Варна на 10-ти ноември, Мария и нейните момчета са подготвили едни от най-обичаните парчета от репертоара си. Билетите са в продажба от днес на касите на залите и в мрежата на ивентим.бг на цени от 20, 30 и 40 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !