Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Джоли бременна, не болна

отпечатай новината

28.09.2012 13:15 | Видян 4220 пъти | Гласували 1

Джоли бременна, не болна

Личен приятел на звездата заяви, че това са спекулации, които нямат нищо общо с действителния здравен статус на звездата.

Според него медиите в продължение на десетилетие правят опити да поставят една от най-красивите жени в света между живота и смъртта, за да правят по-добри продажби.

Той твърди, че липсата на енергия и апетит, главоболието и леката замаяност може да са признак на друго и не изключи възможността Анджелина да е бременна отново.

Междувременно голям брой турски граждани са проявили желание да дарят част от черния си дроб на холивудската актриса. Според турски медии тя се консултирала в Анкара със световноизвестния хирург проф. Яман Токат за трансплантация. След появилите се информации за намерението на холивудската звезда да се подложи на операция, голям брой турски граждани са звънели в болницата, за да предлагат да дарят част от черния си дроб.

Заради огромния брой на обажданията на турски граждани, желаещи да помогнат на Джоли , телефонните линии на болницата вчера са били блокирани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !