Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ива Софиянска разделена с Антон Божков

отпечатай новината

28.09.2012 17:30 | Видян 8066 пъти

Ива Софиянска разделена с Антон Божков

Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски, Ива се е разделила със сина на Васил Божков, пише вестник Галерия. Според изданието, това била

основната причина Ива да се върне в България и да се хване репотерка във ВИП Новините по Нова Телевизия.

При това в предаването Ива трябва да става рано, което никак не й се удавало след години живот в Лондон със сина на най-богатия българин.

Ива Софиянска се опитваше да пробие като тв водеща още преди години, когато не си представяше, че един ден ще спечели сърцето на Антон Божков. Първо бе лансирана в предаването на Канал 1 Мело тв Мания
. Но после се отказа от кариерата в името на любовта си с Антон.
Ива се кротна и отдаде на семеен уют и спокойствие в Лондон. Богаташките деца, които учат там обзаведоха огромно баровско жилище, което се намира в централната част на английската столица. Единствената българка, която успяла да се вреди за дружка на фамозната двойка и да им ходи на гости, била Ивайла Бакалова. Тя се опитвала да върти бизнес с български имоти в Англия, но засега не особено успешно. Но затова пък намерила ключ към дома на заможната двойка.

Стефан Софиянски бил последният, който научил за връзката им. Той, разбира се, знаел, че дъщеря му си има гадже Антон, но не допускал каква е фамилията на въпросния приятел, докато не научил от вестниците, че това е синът на Васил Божков. Софиянски казвал, че почти не познавал Божков, виждали се от време на време случайно и никога не обсъждали бъдещето на децата си.

По повод клюките, че съпругата му имала частен самолет Чесна, бившият кмет каза, че такова нещо нямало. Но жена му наистина карала курсове за пилот и обичала андреналина, вероятно оттам тръгнал и слуха за скъпото возило.

Тя така и не завършила курсовете си, но веднъж успешно излетяла и кацнала.

Алиса непрекъснато натискала Ива най-накрая да сключи брак с Антон, с когото все се събирали и разделяли, за да не се окаже един ден с пръст в устата.

Алиса и Стефан Софиянски имат три дъщери, но и на трите не им върви в любовта. Най-голямата, Елена, която е одрала кожата на майка си, преди три години се загаджи с Митко Каратиста, занимаващ се с охранителен бизнес. Младежът има имидж на мутра, но пък е с шлифовани в солунски колеж маниери. "Няма да ставам зет на екс премиера. Елена е красиво и умно момиче, на няколко пъти се опита да ми избяга и накрая успя" - каза неотдавна Каратиста. Митко е бесен от слуховете, че здравата пребивал Елена от ревност и това била причината тя да го зареже. Не стига, че на голямата сестра не й върви в любовта, ами сега и Ива, отново се завърна в София и се хвана на работа в телевизията. Вероятно това означава, че окончателно е скъсала с милиардерския син, заключва Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !