Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Люси Дяковска хъркала най-силно

отпечатай новината

01.10.2012 10:30 | Видян 2733 пъти

Люси Дяковска хъркала най-силно

Попадайки пред погледа днес на Фънки, Люси веднага стана обект на шеги. Басистът я подкачи, че хъркала като Багата и не могъл да мигне цяла нощ. Иван се включи веднага с репликата, "Да и аз дори ставах да те бутам, за да спреш да хъркаш". Люси си призна, че от едно известно време се борила с този проблем, съобщи Нова телевизия. Галантният Фънки се зае да я успокоява и да реди рецепти за справяне с хъркането.
Той нападна обаче Влади Данаилов, защото той  беше оставил кучето си без надзор и това провокира гнева на промоутъра. Влади му се извини, а след това подобен жест последва и от Фънки.

В къщата заради Влади, който е номиниран за изгонване, се спречкаха и поп дивата Бони и Мариана Попова. Бони обвини Мариана Попова, че интригантства зад гърба на Влади. Попова отвърна, че Бони се опитвала да се хареса на публиката.

Майката на Влади - Ирен и Къци тази сутрин редиха спомени от студенския си живот във ВИТИЗ.
Двамата откриха много общи неща. Оказва се, че и двамата не са си падали много по купоните и им било малко трудно да се социализират със своите състуденти. Къци се поитересува дали тогава се е родил и нейният син Влади? "Не" отвърна Ирен. Тя го родила две години, след като завършила Tеатралната академия. Занареждаха и носталгични спомени за едно време и тeатралните постановки през соца.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !