Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гологъзата Камелия пее за анален секс

отпечатай новината

02.10.2012 16:00 | Видян 6177 пъти

Гологъзата Камелия пее за анален секс

Голото дупе на Камелия пълни дискотеките, в които фолк дивата има участия. Ако доскоро певицата скандализираше масата с уж неволно изскочилото й зърно, то днес тя направо си показва задните части.

Пияни чалга фенове останаха с отворена уста, когато пайнерката се качи на подиума в дискотека в Студентски град. Златната рибка на фолка събра очите на всички присъстващи с изрязани къси панталонки, изпод които тя нарочно не бе сложила никакво бельо. Шортичките на Ками представляваха две парчета плат, свързани с огромен шев, изпод който ясно се виждаше интимната й цепка. Изгубили ума и дума от еротичната гледка, забавляващите се в клуба забравиха за купона, зяпайки единствено задника на певицата. Нагъзена, без грам притеснение, блондинката позираше срещу многобройните фотоапарати и джиесеми, насочени срещу дупето й. Правейки връзка със скандалното си облекло, Камелия не спря да говори за анален секс.

На няколко пъти тя перифразира златния си хит, пеейки го в порнр версията му "Помня, казваше ти, че отзад не боли. Само за теб мисля аз, а ти си гаден педераст".

Всъщност гологъзенето и ръсенето на цинизми пред пияна аудитория вади по много лесен начин хляба на Камелия, осигурявайки й охолен начин на живот.

Заради еротичната си визия и непрестанните шеги по време на участията й тя все още е една от най-търсените певици в жанра. Макар да не пуска хитове през месец, благодарение на 15-годишната си кариера и огромен репертоар зад гърба й изпълнителката е затрупана с ангажименти. Хонорарът й не пада под 4 бона и почти всеки  ден тя е на участие в някое кътче на България.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !