Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Марта Вачкова се омъжва

отпечатай новината

03.10.2012 17:00 | Видян 2280 пъти

Марта Вачкова се омъжва

Марта Вачкова мисли да се омъжи за най-добрия си приятел. Актрисата сама се похвали за сериозните си намерения към анонимния другар.

Дъщерята на легендарния Григор Вачков написа прочувствено писмо, което започва така: „Напоследък покрай мен често обсъждат идеята да се омъжа ли за приятеля си." Според Мартина имало логика двама души да се съберат с цел да не са самотни: „Нали все това слушаме от родителите си - любовта минавала и само приятелството оставало накрая. Много важно е да остарееш при верен другар.Добре де, щом така и така страстта ще си отиде, защо още отсега не заживея с приятеля си?", излага логиката си бившата на „Каналето".

Самата Марта никога не е крила, че в любовта е изживявала само разочарования. От години тя води битка с бащата на дъщеря си Радостин. Той на няколко пъти е отправял заплахи към нея, освен това не плаща издръжка на щерка си.

Марта често признава в интервюта, че се чувства самотна и няма мъж до себе си. Актрисата винаги е имала повече приятели мъже, отколкото жени. Точно затова е трудно да се отгатне кой е обектът на по-сериозните й намерения. Известно е, че един от най-близките й хора е актьорът от "Под прикритие" Владо Пенев.

В своето писмо във фейсбук Марта изтъква, че въпросният господин й бил сродна душа - „Имаме еднакви интереси, уважаваме се, не се ревнуваме. Пък и вече сме на години! Така и така няма да срещна принца на белия кон. А ще вземе някоя да ми задигне и най-добрия приятел", притеснява се Вачкова. Тя казва, че избраникът на сърцето й бил сам в живота като нея, „с много разочарования" по думите й. Марта дори споменава: „Нашите го харесват,
техните ме обичат. Та това е суперидея, а? Може би съм луда романтичка, но мисля, че трябва да търсим любовта! Не да я чакаме, а да я търсим!", разгорещява се фенката на плажния нудизъм.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !