Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Иван Ласкин: Какво като си спала с някаква глава?

отпечатай новината

04.10.2012 14:30 | Видян 5380 пъти

Иван Ласкин: Какво като си спала с някаква глава?

Хапливият език на Иван Ласкин отново излезе на показ. Актьорът, който е вкаран в ролята на провокатор в Къщата, вече намери любимата си жертва. Певицата Мариана Попова се оказа съквартирантът, когото Ласкин смята да тормози до края на престоя си във "ВИП Брадър".

Нападките между двамата започнаха едва в последните дни, но вече излизат от контрол. В началото Иван се стараеше да се шегува в Къщата с мъжете съквартиранти и напълно игнорираше жените.

Преди да разбере, че именно Мариана най-много се връзва на глупостите му, той изгуби времето си да дразни останалата част от звездите. Веднъж обаче усетил, че певицата е доста докачлива, Ласкин я нарочи за обект на всичките си подигравки.

Актьорът първо я захапа, че не знае с какво е известна. Горделивата Мариана обаче не побърза да му обяви, че е не само певица, но даже и добра.

Видимо развеселен, че е ударил в десетката, Иван продължи да налива масло в огъня, пише Всеки ден.

"Някои казват, че си проста певица, но аз бих махнал певица. Какво като, си спала с някаква глава", заниза една след друга провокациите си актьорът, намеквайки за връзките на Попова с бившия държавен глава Георги Първанов.

Заяждането продължи и в часовете преди лягане, когато Ласкин съвсем извади Мариана от кожата й.

Тя се опита да инквизира колежката си Люси Дяковска с десетки нетактични въпроси за фалшивата принцеса Софи.

Докато се съмняваше в правотата на историята и като стара сврака задаваше въпрос след въпрос за истинската самоличност на Камелия, Попова отново подразни колегата си.

В началото Иван се опита дипломатично да спре женския разговор, който го отегчаваше и му пречеше да спи, преди да изпусне нервите си и да започне да си мрънка под носа.

След това обаче направо избухна, наричайки любопитните си съквартиранти тъпанари. След като и това не помогна, той директно атакува нетактичната Мариана.

"Защо не вземеш да разпериш големите си уши и да отлетиш оттук?", накрая приключи спора актьорът и остави Мариана да се пука от яд, че не е успяла да отговори подобаващо на остроумията му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !