Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Фънки изкука от алкохола

отпечатай новината

09.10.2012 15:00 | Видян 2275 пъти | Гласували 1

Фънки изкука от алкохола

"Не ставам за нищо". "Какво съм постигнал дотук". "Аз съм кръгла нула" са само част от думите, с които Фънки категорично доказва ниската си себеоценка. Българският Шрек се разкритикува и заради отношението към най-близкия си човек - жена си, която е до него повече от десетилетие.

"Досега я пусках да пасе трева, не ми пукаше какво прави. Не съм бил прав. Дължа извинение на жена си", заяви почти през сълзи заклетият рокаджия.

По всичко личи, че музикантът се разкайва за сбъркания подход към половинката си и за това, че толкова години наред хич не се е вписвал в определението за образцов глава на  семейството. Съквартирантите на Фънки обаче са категорични, че рязката промяна в психическото му състояние е резултат не от друго, а от промишлените количества алкохол, които той унищожава всяка вечер в Къщата. Факт е, че гигантът безспорно може да вземе приза за най-голяма пияница на "ВИП Брадър", изпреварвайки по изпит алкохол дори привърженици на чашката като Иван Ласкин и Ники Мартинов.

Интересното е, че при влизането си в риалитито гологлавият музикант заяви, че спазва строга диета и не му се разрешава дори да близва спиртни напитки. После обаче Фънки "обърна курса" и започна да се налива като за световно всяка вечер в Къщата. Алкохолът явно е успял лесно да промие мозъка му, а изолацията от реалния свят е допринесла като перфектен фактор за тежката депресия на ВИП съквартиранта. Наскоро той дори е пожелал да напусне Къщата, но дали Големият брат се е съгласил да изпълни молбата му, или пък Фънки е размислил, ще се разбере в следващите епизоди на шоуто.    


източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !