Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Дани Милев изпортил на Мариана лесбо тайната

отпечатай новината

11.10.2012 11:00 | Видян 2388 пъти

Дани Милев изпортил на Мариана лесбо тайната

Tози, който "светнал лампичката" в главата на Мариана , бил колегата й Дани Милев. Нисичкият музикант, известен с клюкарските си наклонности, изпортил пред Мариана дълбоко пазената тайна, че девойката, идваща от Берлин, всъщност е интимна половинка на Люси. Мистерията била разбулена по време на излизането на Попова от Къщата преди десетина дни, когато тя имала съвместно участие на концерт с Дани Милев.

Първоначално изпълнителката била в шок от чутото и дори решила, че колегата й се бъзика с нея. Гномът клюкар обаче бил повече от убедителен в думите си и накрая Мариана се убедила, че той говори чистата истина. След завръщането си в Къщата певицата решила да се прави на интелигентна пред останалите. Постъпвайки повече от подло и лицемерно, тя започнала да намеква, че  едва ли не е по-умна от всички други и никой може да я заблуди.

Както самите зрители видяха, дни преди Мариана, твърдеше, че сама е надушила за мисията на София и малко по малко е навързала съмнителните факти от историята й. Нахалството на певицата стигна дотам, че си позволи да подложи на кръстосан разпит самата Люси Дяковска, подпитвайки дали София не й е гадже.

Постъпката е повече от лицемерна имайки предвид, че тя вече е била наясно с тайната на двете лесбийки. Фактът, че Мариана Попова е била едни гърди напред в сравнение съквартирантите по информираност, накара продуцентите да не признаят разконспирирането на тайната мисия на Камелия.

Макар че тя беше неуспешна, любимата на Люси Дяковска остана в Къщата, получавайки одобрението на звездите. Самата Мариана си призна откъде е научила тайната, а долната постъпка я принизи още повече в очите на съквартирантите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !