Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Братът на Бербатов се скри от срам

отпечатай новината

17.10.2012 12:45 | Видян 2203 пъти

Братът на Бербатов се скри от срам

Малкият брат на футболната звезда Димитър Бербатов , Асен, се е покрил по-добре от Васил Левски по турско след кокаиновия скандал, в който се забърка. Вече повече от десет дни „черната овца" на именитата спортна фамилия не смее да се покаже из родния си Благоевград от срам, докладват пред „Всеки ден" наблюдателни комшии.

Роднината на Митко имаше близка среща с органите на реда, след като бе задържан на 4 октомври късно вечерта при проверка на главен път Е-79. В SЕАТ-а, собственост на съпругата на Асен Димитричка бяха открити почти 20 грама кокаин, старателно скрити в дунапрена на детско столче. В момента на проверката зад волана е бил приятелят на бившия футболист на ЦСКА и „Пирин" Николай Борисов. След 24-часовия арест двамата бяха освободени срещу 5000 лева гаранция заради чистото им криминално минало, но същевременно им бяха повдигнати и обвинения по чл. 354 от Наказателния кодекс за притежаване на наркотични вещества.

След като Асен бил освободен, само за кратко се мернал в квартала си. „Или се крие вкъщи и не смее да си покажи очите, или е събрал надве-натри един куфар и е напуснал Благоевград, докато отмине шумотевицата. Може и да е невинен, това полицаите ще кажат, но сега вече всеки ще го сочи с пръст", разсъждават съседи на Бербатови.

Отново според тях нападателят на „Фулъм" тотално е отсвирил Асен. Последния уикенд Митко отскочи за няколко дни до България, за да се види с дъщеричката си Деа и половинката си Елена, която другия месец ще го дари с второ момиче. Майката на Бербо Маргарита му продънила телефона с молби да отскочи и до родния си град, за да поговори с брат си. Медицинската сестра таяла надежда, че отговорният и мъдър Димитър ще успее
да налее акъл на Асен и да го върне в правия път. Голаджията обаче категорично отказал да се срещне с брат си, като мотивът му е поетият ангажимент към Кеворк Кеворкян за участие в култовата му „Всяка неделя".

Това още веднъж затвърждава слуховете, че заради постоянните изцепки на по-малкия от двамата братя са смразени и в обтегнати отношения.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !