Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Слави спря лова заради Мартина

отпечатай новината

17.10.2012 14:00 | Видян 2859 пъти

Слави спря лова заради Мартина

Слави Трифонов обърна гръб на едно от любимите си занимания - лова на дивеч. От близо година дългучът се цепи от дружинката, с която доскоро ловувал. Пред авджиите водещият оправдавал липсата си с какви ли не измислени ангажименти, но всъщност истината била съвсем друга, разкриват негови близки.

„Звъняхме му сега, като откриха сезона. Той въобще не си вдигна телефона", казват доскорошните му авери по стрелба.

Приближени до свитата на Трифонов разказват, че отношението му към стрелянето по дивеч рязко се променило, след като той се загаджил с приятелката си Мартина. Балерината е първа защитничка на дивите животни и без много да му мисли, поставила условия на любимия си - да не отстрелва невинни четириноги. Влюбеният ерген се вслушал в молбите на Мартина и скъсал всякакви контакти с ловците от дружинката си.

Хора от „Шоуто на Слави" коментират също, че Трифонов се запалил по лова заради мрачното си и вечно потиснато настроение. Преди да срещне Мартина, Дългия изпаднал в емоционален срив, който го избивал само на агресия. По време на лов той стрелял в гората напосоки, изхабявайки напразно цял пълнител. Когато под мерника му пък попаднело диво прасе, Слави го правел на решето от злоба и бяс.

Другата причина за края на ловните му страсти е здравословното състояние на шоумена. В последната година проблемите с очите му се изострили и по настояване на лекарите трябвало да зареже всякакви по-екстремни хобита.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !