Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Роси: Гала отне бащата на бебето ми

отпечатай новината

19.10.2012 10:15 | Видян 10435 пъти | Гласували 2

Роси: Гала отне бащата на бебето ми

Допреди 2 години едва ли някой беше чувал името Росица Николова. 32-годишната блондинка е бившата съпруга на Стефан, любовника на телевизионната водеща Гала. За нейната извънбрачна тръпка се знае от години. Със Стефан ги събира сгрешен sms във време, в което и двамата са семейни - тя, омъжена за Косьо Будев, той - за своята Росица.
И Гала, и Стефан вече не се крият. Но как любовта им разруши едно щастливо семейство и едно дете остана без баща? Вижте откровения разказ на Росица, която разкрива как видният моралист Гала "работи" извън кадър.





- Росица, досега стоя извън светлините на прожекторите. Какво те провокира да поискаш полe за изява?

- Много са нещата, натрупвани в продължение на години. Достатъчно дълго време събирах всичката горчилка в себе си. Дойде обаче моментът, в който събрах кураж и искам да кажа истината за мен, Гала и нейния любовник Стефан, който е моят бивш мъж.

- И каква е истината? Нека започнем от самото начало. Как се запознахте със Стефан?

- Познанството ни стана покрай наша обща приятелка. Тогава той имаше бизнес с телефони. Хареса си ме и започна със свалките. 5 години бяхме плътно залепени един до друг, никъде не ходехме поотделно. Когато забременях, аз не бях готова за дете, но Стефан беше най-щастливият. Дори на всяка консултация държеше да бъде с мен. Бях в четвъртия или петия месец, когато се оженихме през 2005 г. Дъщеря ни Никол се роди през ноември същата година. Де факто аз и Стефан бяхме семейство само една година. През 2006-а се появи Гала... Тя сложи край на нашата красива приказка...

- Ти кога и как се усъмни, че край съпруга ти се навърта друга жена?

- Първо се започна с sms-ите. Тя не се съобразяваше и му пишеше по 1-2 часа през нощите. Аз по принцип не съм ревнива, но след като съобщенията взеха да зачестяват, попитах съпруга си: „Какво става, друга ли си имаш?". Разбира се, той отрече. Но женската интуиция е много силно нещо. В един момент Стефан започна да си крие телефоните - под фотьойла, в банята ходеше с тях... Нещо, което преди онзи момент не беше правил, дори ми позволяваше аз да вдигам телефона му. А никога не е имал тайни от мен. Накрая на месеца дойдоха телефонните разпечатки. И виждам аз, че с еди-кой си номер съпругът ми си разговаря и си пише нонстоп. Не вярвах, че Стефан може да бъде с друга жена. Почувствах се много наранена. Когато видях разпечатката, се разплаках от унижението.

- Всъщност как разбра коя е жената зад телефонния номер от разпечатките на мъжа ти?

- От две места ми се потвърди. Първо, от нашата обща компания изтече информация, че въпросната жена е Гала. Когато го попитах дали е вярно, той отговори, че Гала не е важна, че най-важни сме аз и Никол. След което се оказа, че имам позната, която живее няколко етажа над Гала. Чиста случайност!
Един уикенд беше, от нея чувам: „Абе, ти знаеш ли, че Гала движи с някакъв младок. Ето го и днес е при нея. Паркирал си е червено-белия мотор под блока". Изтръпнах! Младокът се оказа съпругът ми.
Започна да ме лъже, че през уикендите заминава за провинцията. И в същото време е бил при Гала, в семейното й жилище с бившия й съпруг Косьо Будев.

- Всичко това става през 2006 година, когато дъщеря ви е само на няколко месеца, така ли?

- Да, точно така. Дъщеря ни Никол беше едва на 3-4 месеца, когато те започнаха да си пишат sms-и и да въртят любов. Нашето дете не спря Гала да развали семейството ни. Когато видях номера от телефонните разпечатки, реших да й ce обадя и да видя за какво става въпрос. На позвъняванията ми тя не отговори. Тогава й изпратих съобщение, в което написах, че е съпругата на Стефан и попитах дали знае, че той има жена и дете. Няма да забравя sms-а, който тя ми върна. Ужасен!

- Какво гласеше?

- Не знам дали трябва да става публично достояние...

- Важно е, за да си направят читателите извода...

- Беше от сорта: „Ти си злобна, саркастична и пошла. Замисли се защо твоят мъж е при мен, а не при теб". Ужасих се - да пишеш такива думи на напълно непозната жена, майка на малко бебе, с чийто съпруг прелюбодействаш... Не можех да вържа милия и добър образ от телевизионния екран с тези незаслужено груби и обидни думи. Имах и още съобщения след известно време. Които обаче бяха от друг телефон и без подател. В тях пишеше: „Сигурно си много дебела и грозна, щом мъжът ти е при мен". Дори и да няма подател, не е трудно да се досетим от кого са, нали... Както и да е, помолих Гала като човек да се оттегли. Никол беше много болна, появиха се усложнения. Чудех се как да се справям сама с болно дете на ръце. А по същото време Гала и съпругът ми въртяха любов, като тя е знаела за здравословното състояние на дъщеричката ни.

- Извинявай, но те не твърдяха ли, че са започнали връзката си чак след като вие със Стефан сте се развели официално?

- Твърдят го, абсолютни глупости. Със Стефан имаме официален развод може би от около половин година. Той обаче се изнесе от къщи на 18 юли 2006 г. Писа се, че ми е оставил мезонет, че плащал 700 лева месечна издръжка на дъщеря ми. Няма такова нещо. Сумата е с една нула по-малко -70 лева. Ако не се лъжа, толкова е фиксираната от държавата издръжка на детето. На бракоразводното дело каза, че може по толкова само да плаща...

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !