Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Блатечки се спихна

отпечатай новината

19.10.2012 13:15 | Видян 2044 пъти

Блатечки се спихна

С днешна дата актьорът прилича на изтощен от нерви и работа човек на средна възраст, който има крещяща нужда от спешна почивка. Вместо да си я вземе обаче, Асен продължава да работи къртовски и влиза от роля в роля, сякаш снима на конвейер. Почти всеки ден Блатечки пътува по халтури в цялата страна, които допълнително го изтощават. На седмица звездата от „Стъклен дом" преминава по над 3000 километра по магистралите на страната.

Броят на излизанията му на театрална сцена е над 20 пъти месечно, при това в 5 различни спектакъла. Отделно се снима в 2 филма и един сериал. Същинска лудница! Една от последните публични изяви на актьора - в „Нека говорят" миналата неделя, направо втрещи почитателите му. Блатечки се появи с бледо лице и огромни сенки от недоспиване, а измъчената му усмивка само доказваше колкото е уморен от всичко, което прави. „Чудим му се защо се бъхти така. Да, вярно е, изкарва много пари - по над 20 бона на месец, но това ще го умори. Бързо ще повехне. Трябва да си щади силите това момче", тревожат се за него приятелите му.

Асен обаче не иска да чуе призивите им да намали темпото. Актьорът винаги е твърдял, че най-важното в киното и театъра е да хванеш момента и да не го изпускаш. „Чакал съм повече от 10 години звездния си час. Сега, когато той дойде, не мисля да го прахосвам в лентяйство", коментирал пред приятели Асен.

Колегите му злостно подмятат, че Блатечки трябва особено да се пази, защото омагьосва зрителите не толкова с актьорските си умения, колкото с визията си. „Иван Ласкин правилно каза, че Асен може само да гледа сърдито и да пуши цигара на екран - друг образ няма. Затова е хубаво да тренира повече и да поддържа формата си. Сега мускулите му са се спихнали като мекици - коя жена да го хареса", съскат срещу него завистниците.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !