Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гущеров на Мария удари 140 кг

отпечатай новината

24.10.2012 11:30 | Видян 5324 пъти | Гласували 1

Гущеров на Мария удари 140 кг

Любовникът на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, стигна 140 килограма!

Той е с цели 100 кила по-тежък от чалгаджийката, която е скромните 43 килца. Двамата трябва да са много внимателни в кревата, за да не се стигне до контузии, кахърят се фенове на двойката.

Гущеров, който е с 8 години по-млад от Мара Отварачката , напълно е занемарил външния си вид, откакто е с певицата. Освен че дебелее, бизнесменът пусна и дълга коса, която зализва обилно с гел, подобно на сицилиански мафиот.
За Мария външният вид явно не е проблем, защото миньончето продължава да твърди, че е
лудо влюбена в Християн. Отскоро в палата на милионера край София се засели и майката на Мария - Йорданка. Тя се грижи за дъщерята на певицата - Марая. Освен че прибра в дома си цялата рода, Християн не спира да обсипва с подаръци брюнетката.

"Верту" за 10 хил. лева със златно покритие е последният подарък на Мария. Преди това тя получи от любимия си и автомобил "Майбах", струващ 450 хил. лева.

Гущеров щедро спонсорира и музикалната кариера на Мария. Само за последния й клип бизнесменът се е изръсил над 10 хил. лева,    .

Синът на бившия депутат от БСП Добромир Гущеров плаща и на трима охраните плюс шофьор, които се движат плътно с певицата по време на участията. Самият Християн пък сам подбира заведенията, в които да пее Мария. Той изрично е забранил любовницата му да се подвизава в дискотеки на съмнителни бизнесмени в малки градове.

Гущеров внимателно подбираше участията и на бившата си изгора Алисия. Преди да избяга при Валери Божинов, певицата бе обрижвана от Хрисиян, който плати за силиконовите й гърди и първите чалга клипове.

След това, тунингована и известна се влюби в Божинов. Приятелите на Гущеров се притесняват, че същата съдба ще го сполети и този път и миньончето Мария също ще го изостави.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !