Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Азис и Николета:Ний сме си телета!

отпечатай новината

24.10.2012 14:15 | Видян 4856 пъти | Гласували 1

Азис и Николета:Ний сме си телета!

Дългоочакваното видео на ромското нещо  Азис вече е факт– „Ти за мен си само kекс”, в което главната роля е поверена на  Николета Лозанова . От днес клипът може да бъде гледан.

Снимките на лентата, режисирана от самия певец, продължили два дни и две нощи. Използваната локация представлява декор, построен специално за сицилиански филм. Азис е облечен с тоалетни , а Николета залага на червено.

По време на снимките двете звезди разполагали със собствени гримьорни,течаща вода,мивки,легени,бързовари и гребла. Интересното е, че никой от тях не знаел в какво ще е облечен другият до последно и така взаимно се изненадвали(!).

Топизпълнителят , за когото всички знаем, че трудно може да се определи какво е, признава, че този път имал притеснения, докато били на снимачната площадка. Те били свързани с горещите дни на септември.

 
Той довери, че след всяка целувка и двамата закривали лицата си с ръце, пламнали от ужас.  Красавицата , която не крие, че това е любимата й песен от репертоара на нейния приятел, през цялото време се опитвала да окуражава и двамата с викове "'Айде наш'тее".

С известни усилия сцените били заснети и търсеният резултат бил постигнат. „Николета е изключителен професионалист. Не се оплака нито за миг, а прекара близо 20 часа на 38-сантиметрови токчета!”, не спира да се хвали красавицата Азис .

Гримът в „Ти за мен си само кекс” е дело на Джули Ангелова и Кирил Чалъков, а косите – на Веселин Кондаков.

снимка: Костадин Кръстев-Коко

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !