Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Бони: Ники бъркаше под чаршафите на Мариана

отпечатай новината

25.10.2012 16:00 | Видян 8650 пъти | Гласували 1

Бони: Ники бъркаше под чаршафите на Мариана

"Известна съм с това, че може да съм циганка, но не съм мангалка. Пич съм", твърди колоритната поп-фолк певица Бони пред Супер 19'. При влизането в Къщата на ВИП Брадър тя каза, че сърцата и душите на ромите са като автобус – има място за всички. След като излезе от телевизионното риалити, тя потвърди, че се възприема като добър човек с голямо сърце и голяма душа. Една от амбициите ѝ е наистина да завърши средното си образование. Като малка мечтаела да стане известна певица, да има собствени албуми, да си купи "дънчици" и златно пръстенче.

Как се чувстваш след престоя в Къщата?

Много добре, пречиствам се от негативизма вътре. Чувствам се победител, нищо че не съм успяла да стигна до финала. Откакто излязох, се случват само положителни неща. Вътре в един момент бях като зомбирана, след толкова много атаки, лицемерие и интриги, насочени към мен. Но аз си знаех, че ще издържа на това предизвикателство.

Приятелят ти как прие това, че влизаш във ВИП Брадър?

Той беше против да влизам в тази игра. Според него, това не е надпревара, а е същността на хората. Посъветва ме, че там не ми е мястото. Но аз не го послушах. Накрая склони и каза, че ще ме остави сама да видя, че там не е за мен. Но честно казано не съжалявам, че бях във ВИП Брадър, защото показах моята същност. Показах, че съм достойна, истинска, директна и не на последно място не съм фалшива. Независимо, че в техните очи изглеждах по друг начин, аз съм с друго възпитание и с друга култура. Това, че нямам висше образование, не ме прави по - лош човек.

Защо според теб не обявяват резултатите от вота? Ти бе с доста висок рейтинг преди изгонването, после смутолевиха за някакви 16 процента, но колко са имали другите не стана известно? Пак по този начин изгониха и Соня, и Владо и Ирен...

Ами нямам представа. За себе си мога да кажа, че самата аз усетих, че там не ми е мястото вече. Когато трябваше да призова зрителите да гласуват за мен, не бях толкова убедителна. Не мисля, че трябва да се боря с едни хора, които въобще не могат да бъдат някакъв пример за обществото. Съквартирантите показаха как да бъдем лоши, да атакуваме хората, да не бъдем единни, да няма равноправие, да не бъдем сплотени и усмихнати. Повечето вътре само пият, псуват, обиждат и въртят интриги.

Ти имаше ли някаква стратегия за спечелване на играта?

Нямах стратегия. Мисля, че зрителите са видели, че по време на номинациите всички ставаха страшно лицемерни и се превръщаха в нови хора. Аз просто изживявах всичко по мой си начин. Докато те умело са прикривали зад гърба ми разни неща, които сега разбирам. Но те се излагат по този начин. Аз не обичам интригите и разправиите. Ако има нещо, което ме дразни, го казвам в очите. Може би не им е достигала смелост, за да ми кажат разни неща в очите. Благодаря на Господ, че не се стигна до някакъв по-голям конфликт.

Какво имаш предвид?

Сега, след като излязох навън, разбрах, че Иван ме е изпсувал на майка. Това, ако ми го беше казал в очите, щях да се защитя и да се отбранявам по мъжки. Той няма право да псува, това ли му е примерът на баща. Това означава, че той може да напсува и собствената си майка, която го е родила. А това е един от най-големите грехове, да не почиташ родителите си.

Защо всички вътре те нарочиха, че прекалено преиграваш?

Страхуваха се от мен, защото бях сериозен опонент. Само с Камелия и Люси контактувах напоследък. Близка вътре ми бе Ирен, но тя си тръгна, тъй като не успя да се впише в групичките на интригантите. Вътре, ако бях останала, всички щяха да ме номинират до дупка. Аз го усещах. Злобата не ходи по дърветата, а по нас - хората. Някои просто не можаха да приемат, че съм поканена да вляза в Къщата. Въпреки че аз съм от хората, които поздравяват всеки един човек, който е успял, който върви нагоре и се развива.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !