Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ни Ло: Златка е каруцар без обноски

отпечатай новината

28.10.2012 08:08 | Видян 4717 пъти

Ни Ло: Златка е каруцар без обноски

Може да говори спокойно, не да вика като каруцар. Има много по-интелигентен начин да изрази позицията си, не е нужно хамалски да крещи и вместо човешкото в нея надделява животинското. Не й прави чест да се държи така грозно с Къци. Така плеймейтката Николета Лозанова коментира поведението на колежката си Златка Димитрова в Къщата на ВИП брадър.

Реакцията й е доста изненадваща, тъй като именно Ни Ло бе човекът, който защити бургазлийката, когато цяла България я хулеше за липсата на елементарни познания по география. "Само дa кажа, че на това не му се вика лицемерие, а обективност. Защитих я за столиците и продължавам да смятам, че незнанието й не я прави по-малко стойностен човек, но в случая я упреквам заради липсата й на елементарни обноски и поведение", обяснява в профила си в социалната мрежа Фейсбук Николета.

Тя е категорична, че агресията на Златка към Къци Вапцоров е отвратителна и споделя, че симпатизира на Мистър Невада. "Къци е страхотен човек", категорична е половинката на Валери Божинов и допълва, че е готова да отстоява мнението си и дори да го заяви право куме в очи на Златка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !